Om ILKS

ILKS er delen av Kadetsamfundet som sørger for en sosial og aktiv arena i rammen av idrett ved skolen. ILKS prioriterer å ha bredde i tilbud både i form av utstyr til utlån, men spesielt opp mot økter og arrangement. Dette gjør vi gjennom å være delt opp i mange undergrupper med egne sjefer, Nker og andre som involverer seg i gruppene.

Summen av alle undergruppene i ILKS gir oss her på Linderud et ganske imponerende regime av økter som hver enkelt kan hive se med på daglig, uavhengig av nivå i den enkelte idrett.

I tillegg til den ukentlige driften som skjer i idrettslagets undergrupper har vi også større prosjekter gående. Dette kan være alt fra en helgekonkurranse i triatlon eller volleyball, en løpeutfordring i O2-gruppa til store arrangementer som Crossfit Games, Icebreakers Cup og NAKA der vi inviterer og konkurrerer på tvers av bataljoner og grener.

Det som får alt dette til å svive rundt er ILKS-styret bestående av sjef ILKS, NK og styremedlemene. Sjef og NK er stillinger som velges på generalforsamlingen, mens styremedlem er noe som søkes på i etterkant av generalforsamlingen. Ved spørsmål eller ideer til idrettslaget, ta forbindelse med sjef ILKS! ILKS er som Kadetsamfundet for øvrig for og av kadetter, og er derfor avhengig av innspill og innsats fra kadettmassen for å gå rundt.

Undergruppene til ILKS

– Crossfit Tyr

– Linderud Icebreakers

– Krigskolens Fallskjermklubb (KSFSK)

– O2-gruppa

– ILKS Fjellsport og Friluftsliv

– ILKS Fotball

– ILKS Håndball

– ILKS Svømming

– ILKS Sykkel

– ILKS Yoga

– ILKS Badstue

– ILKS Tennis

– ILKS Rifle

– ILKS Pistol

– ILKS Triatlon

– ILKS Volleyball

– ILKS Innebandy

– ILKS Disc golf

– ILKS Fighting

– ILKS Sjakk

– ILKS Klatring

– ILKS Dykking

Frida Sekkingstad
Frida SekkingstadSjef ILKS
Martin Eriksen
Martin EriksenNK ILKS

Kontakt meg hvis du lurer på noe!